Tyhjyys ja apatia – Kuukauden kuva

posted in: kuvitus

Tammikuussa on aina uutta energiaa, koko vuosi on alussa, paras vuosi tulossa. Pitkä tammikuu, jonka aikana ehtii aloittaa vaikka mitä uusia projekteja.

Tästä tulee paras vuosi ikinä!

Mutta mitä ihmettä? Miksi käyrät ei laske, mikä muuntovirus ja eikö vieläkään voi juhlia synttäreitä normaalisti? Tunnelmat vaihtuivat nopeasti innostuksesta outoon tyhjyyteen.  

Tyhjyys, apatia ja lannistus

Tunnelma tällä hetkellä  on väsynyt, apaattinen, lannistunut. Kaikki on jo tehty mitä jaksaa. Etätyö raivostuttaa. Haluaisi vaan olla yksin. Tai megabileissä. Pienikin vastoinkäyminen vie kaikki voimat. Mitä tehdä kun ei enää jaksa? Kuka auttaisi kun kaikki ovat yhtä väsyneitä?

On vain luotettava että kohta alkaa helpottaa.  Tukeudutaan siis vieläkin niihin pieniin ilonhetkiin ja toivonhippusiin: Onneksi on lunta ja voi mennä hiihtämään ja pulkkamäkeen. Kohta Mummi ja Pappa saavat rokotteen ja voidaan taas kyläillä. Teen vaan sen minkä jaksan ja mikä on ihan pakko. Kohta päästään harrastuksiin. Vielä me tanssitaan ja halataan kaikkien aikojen megabileissä!

  1. Risto
    | Vastaa

    Nenä 👃 pystyyn ja eteenpäin. Olisiko syytä päivittää kuvituksesi ”Ei saa jäädä tu(u)leen makaamaan”. Miltähän korona-vastatuuli näyttää maskin takaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *