10 Vauvakirjaa terveydenhuollon ammattilaisille +Bonus

290,00 sis. alv. 24%

Vauvakirja kiteyttää vauva-arjen tilanteita lyhyeen ja oivaltavaan muotoon: Vauvakirjassa tutkitaan ajan olemusta ja uloslähdön problematiikkaa, esitellään huvittavimpia imetysasentoja ja toivotaan lisää unta. Vauvakirja on hauska viisas ja lohdullinen, täydellinen kirja tuoreille vanhemmille. Se kertoo hauskasti ja oivaltavasti vanhemmuuden ensiaskelista perheessä sekä siihen liittyvistä arjen hetkistä.

Kenelle Vauvakirja soveltuu:

Vauvakirjaa on käytetty lahjana nuorille äideille, koulutusmateriaalina terveydenhuollon ammattilaisille, arjen tukena.

29 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 978-952-7144-33-6 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Tuotekuvaus:

Vauvakirja kiteyttää vauva-arjen tilanteita lyhyeen ja oivaltavaan muotoon: Vauvakirjassa tutkitaan ajan olemusta ja uloslähdön problematiikkaa, esitellään huvittavimpia imetysasentoja ja toivotaan lisää unta. Vauvakirja on hauska viisas ja lohdullinen, täydellinen kirja tuoreille vanhemmille.

Se kertoo hauskasti ja oivaltavasti vanhemmuuden ensiaskelista perheessä sekä siihen liittyvistä arjen hetkistä.

 

Kenelle Vauvakirja soveltuu:

Vauvakirjaa on käytetty lahjana nuorille äideille, koulutusmateriaalina terveydenhuollon ammattilaisille, arjen tukena.

 

Tilausmäärä: 10 kpl.

Kirjan ISBN numero: 978-952-7144-33-6

 

Kirjan kuvittaja Ami Lindholm on myös pitänyt esityksiä kirjan aiheesta ja sen kuvittamisen matkasta. Kysy lisää jos haluat Amin esiintyjäksi esimerkiksi koulutustilaisuuteen!

 

Bonus Vauvakirjojen tilaajalle:

Tilatessasi 10 kpl. vauvakirjoja, saat mukaan myös viisi kappaletta vauvakirjan kuvituksessa käytettyjä kuvia käyttöösi. Voit käyttää kuvia huoneen tauluna, hauskana tervehdyksenä, sosiaalisen median aineistona, blogikirjoituksessasi tai osana koulutusmateriaaliasi

Bonuskuvamallit :

VAUVAKIRJA-VUODENKIERTO-BONUSPAKETTI MOTHER AND MILK PRO TUOTEPAKETIN OSTAJALLE VAUVAKIRJA-VUODENKIERTO-BONUSPAKETTI MOTHER AND MILK PRO TUOTEPAKETIN OSTAJALLE 3 VAUVAKIRJA-VUODENKIERTO-BONUSPAKETTI MOTHER AND MILK PRO TUOTEPAKETIN OSTAJALLE 2 VAUVAKIRJA-VUODENKIERTO-BONUSPAKETTI MOTHER AND MILK PRO TUOTEPAKETIN OSTAJALLE 4

 

Lisätiedot

Paino 2 kg